Daar zit ik dan aan de voorbode van weer een turning point in mijn leven. Ik heb mezelf altijd voorgehouden dat met een universiteitsdiploma ik ook een baan moest zoeken in deze richting. De fashion industry dat was mijn hobby, daar bleef het bij, totdat de ambitie niet meer te stoppen was en ik gewoon de stoute high heels aan durfde te trekken. Met de steun van bijzondere mensen was deze stap dichterbij dan ooit en was het een ‘once in a lifetime opportunity’.

Van “Ik begin alleen een webshop” naar een pop-up store en een Launch Party voor 250 mensen heb ik mezelf versteld doen staan. Het is tijd om wakker te worden en deze hobby om te turnen naar een kick ass fashion business. Another goal in life reached, een eigen zaak voor mijn dertigste.

Ik kan niet wachten om jullie via Instagram mee te nemen op mijn reisjes op zoek naar de mooiste fashion musthaves. Jullie tegen te komen in de de setjes die ik met zorg voor jullie heb geselecteerd in de webshop en de pop up store. Maar ook met jullie te dansen en te proosten op een van de vele fashion events die nog in het verschiet zijn.

Het wordt tijd om mezelf te zijn. Classy, Edgy and a little bit of Sexy. Welkom bij VronieVos.nl. Fashion voor de jonge succesvolle ondernemende vrouw. Hope to see you more often!

Love,

Vronie Vos