Mini Cart

Wat een overweldigende reacties heb ik gekregen na aanleiding van mijn post van gisteren. Enorme dank voor jullie steun en het mede kunnen realiseren van deze volgende stap 🍀.

Begin dit jaar verliet ik Amsterdam met pijn in mijn hart. Wat een heerlijke stad, wat een toffe job en wat een leuke mensen. Als een vis in het water, een nobody tussen al die mensen en een avonturier op eigen bodem.

Tot mijn avontuur bij Expeditie Robinson begon en ik erachter kwam dat ik via mijn Social media kanalen een enorm grote doelgroep kon bereiken (lekker naïef Vroon met 4.000 volgers 🙈). Ook kwam ik erachter door open en transparant te zijn via deze media kanalen er een enorme betrokkenheid tot stand kwam. Zowel het delen van mijn onzekerheden en verleden via mijn website en het avontuur van Expeditie Robinson hebben me laten inzien dat ik meer in mezelf kon en moest gaan geloven.

De keuze was gemaakt, ik kwam terug en was niet van plan snel weer weg te gaan. Vronie Vos werd binnen no time van de grond getrapt met de hulp van de beste mensen om mij heen 👯‍♀️👯‍♂️.

Een knallend begin bij @mr.sammibistrobar met een fantastische opkomst 🍾. De pop up stores en het succes van de webshop www.vronievos.nlkon het niet uitblijven dat de volgende stap een ‘vaste’ winkel zou worden. Deze winkel komt in Roermond en wanneer deze klaar is zal aan de klusjesmannen liggen 🛠…. #hurryhurry

Ik neem in ieder geval de komende maand in beslag om deze mannen te helpen 💪🏼. Weer naar verschillende steden te reizen 🌍 op zoek te gaan naar de nieuwste trends 😍 en met de creatievelingen om mij heen www.vronievos.nlnog beter te maken 💻 .

Stay Tuned for more fashion coming your way 📲🤗.

Love,
Vronie Vos 🖤